Hét bureau voor vacatureteksten

waar tekstschrijven, arbeidsmarktcommunicatie en HR samenkomen

Tekstschrijvers met HR-kennis. Of vacature-experts met een vlotte pen. Het valt niet mee om onze specialisten in een hokje te stoppen. Logisch ook. Want Roestvrij Taal bevindt zich precies op het snijvlak van tekstschrijven, arbeidsmarktcommunicatie en HR. Als hét bureau voor vacatureteksten hebben we precies die expertise in huis die wervend Nederland op dit moment, in deze tijden van ongekende krapte op de arbeidsmarkt, nodig heeft. Jouw vacature online en op papier verkopen, dat is onze kracht.

0
specialisten
0
uur gemiddelde levertijd
0
vacatureteksten per maand

Maak kennis met ons team

null

Jeannine van Tienen

Tekstschrijver

In het weekend tref je haar vooral – in westernstijl – galopperend op een paard. Maar doordeweeks haalt deze cowgirl in wording haar beste pen van stal. En zo fris en energiek als Jeannine zelf is; zo zijn ook haar vacatureteksten. Lekker vlot, zakelijk waar nodig en creatief waar het kan. Door haar jarenlange ervaring als allround communicatieprofessional heeft ze een brede kijk op communicatie en is ze als geen ander in staat om tekst in het ‘grote geheel’ te zien.

null

Danny van de Burgt

Tekstschrijver

Het gerucht gaat dat Danny in zijn tijd als basisschoolleerkracht maar liefst veertien koppen koffie per dag dronk. Ook het koffiezetapparaat van Roestvrij Taal heeft in de ruim vijf jaar dat Danny bij ons is nog niet stilgestaan. Al die cafeïne is zeker ergens goed voor, want aan Danny’s scherpe en kritische blik ontsnapt niets. Waar hij dat oog voor detail heeft opgedaan? Geen idee. Of zou het te maken hebben met de identieke tweeling die hij thuis heeft rondlopen?

null

Dafne van der Meer

Tekstschrijver

Een marathon op de Chinese Muur? Eitje! Of even de Afsluitdijk over rennen? Leuk toch! Bij Dafne ligt de lat skyhigh. Niet alleen op sportief gebied, maar ook in haar vacatureteksten. Want die gaan pas de deur uit als ze 100% tevreden is. Mouwen opstropen en aan de slag; dat is typisch Dafne. Als ze tenminste iets met mouwen aan heeft. Hoe dan ook: een stapje extra is voor deze langeafstandsloopster zo gezet!

null

Lotte van Reijen

Redacteur en trafficmedewerker

Bij SIOL in Cuijk kennen ze Lotte allemaal. Als leidster én als betrokken voetbalmoeder die al haar Facebookvrienden wekelijks op de hoogte houdt van de sportieve prestaties van haar jongens. Geen wonder dat zij het organisatietalent is waar Roestvrij Taal op bouwt: intakes plannen, de telefoon opnemen, erop toezien dat we alle deadlines halen en natuurlijk vacatureteksten redigeren. Lotte zit niet graag met lege handen. Waarom we verder zo blij met haar zijn? Lotte is (letterlijk!) altijd goed gemutst.

null

Marlon Wissing

Tekstschrijver

Wat je van ver haalt, is goed. Althans, wel in ons geval. Marlon pendelt namelijk dagelijks op en neer tussen het pittoreske Gendt (ja, pak de landkaart er maar eens bij!) en Uden. Waar ze inspiratie opdoet voor haar teksten? In de file op de A50 natuurlijk. Marlon is de jongste van het team en houdt ervan om de boel af en toe lekker op te schudden. Doelgroepdenken zit in haar genen, de vlotte pen lijkt aangeboren. Het resultaat? Verfrissende vacatureteksten en rake oneliners, iedere dag weer.

null

Floris Gianotten

Redacteur en accountmanager

Op ons kantoor vol vrouwen bewaakt Floris de balans. Hoewel … hij is zo’n beetje de enige man ter wereld die geen bier lust, doet af en toe dienst als nagellakmodel voor zijn dochter én is verdraaid goed in multitasken. Vacatureteksten redigeren, opdrachten aannemen, planningen maken, collega’s aansturen: Floris schakelt vliegensvlug. En dat is nog niet alles. Relatiebeheer is hem op het lijf geschreven. Voor veel klanten is onze superman daarom het eerste aanspreekpunt.

null

Kittie Spierings

Directeur-eigenaar en trainer

Via wat omzwervingen kwam Kittie terecht in Uden, waar ze eerst Roestvrij Taal en later zichzelf vestigde. Inmiddels is ze verknocht aan de plaats. En Uden aan haar! Als import-Udense derde worden bij ‘t Groowt Újes Dictee; dan laten ze je niet meer gaan. Maar ja, Kittie heeft dan ook een haarfijn taalgevoel. En een neus voor kwaliteit. Haar motto: we doen het goed of we doen het niet. Kittie zet de lijnen uit, maar is ook van de inhoud. Trouwens, ook buiten kantoor zoekt ze graag de diepte op. Maar dan met een fles perslucht op haar rug.

null

Tjanne Hartman

Tekstschrijver

Als iemand weet hoe je de aandacht pakt, dan is het onze trompettist Tjanne wel. Geef haar een podium en ze verrast je met vacatureteksten die iedereen omver blazen. Niet vreemd, want Tjanne runde jarenlang haar eigen tekstbureau. En die Brabantse ondernemersgeest nam ze mee naar Roestvrij Taal. Dat maakt haar voor klanten en vacaturehouders de ideale gesprekspartner: ze weet waar ze over praat en zegt waar het op staat. Met soms een kritische noot – ja, het blijft een muzikant – en altijd haar kenmerkende gevoel voor humor.

null

Rachelle Suppers

Tekstschrijver

De Ossenaren onder ons móeten Rachelle wel kennen. Van haar columns in het Brabants Dagblad als stadsgezicht Oss bijvoorbeeld. Of van haar Peter Pan-vertolking in Openluchttheater Hoessenbosch. Toch zien wij haar het liefst in de rol van tekstschrijver. Want ook die kunst verstaat ze maar al te goed. Over welke functie en voor welke doelgroep ze ook schrijft, Rachelle weet pijlsnel tot de essentie van een vacature door te dringen. Een kwestie van inlevingsvermogen, gedegen research en de juiste vragen stellen.

Ons team versterken?

Onze deuren staan open voor soortgenoten