Teksten social media

Deel je je vacature op Facebook, LinkedIn of Twitter, dan zijn verrassende socialmediateksten cruciaal. Wij helpen je om hiermee latent werkzoekende te verleiden. Neem direct contact op.

Testimonials medewerkers

Goed geschreven testimonials van medewerkers versterken je employer brand en zetten je vacatureteksten kracht bij. Onze tekstspecialisten schrijven ze graag voor je.

Teksten werken bij-site

Geoptimaliseerde webteksten voor je werken bij-site dragen bij aan een sterk werkgeversmerk en de vindbaarheid van je vacatures. Schakel vandaag nog onze schrijfexperts in.

Employer branding

Van vacaturetekst tot employer story; teksten spelen een belangrijke rol bij het bouwen van je werkgeversmerk. Wij helpen je om de juiste keuzes te maken en je organisatie sterk te profileren.

Campagnes

Teksten nodig voor jouw online of offline wervingscampagne? Laat onze woorden het werk doen. Samen zetten we een sterke campagne neer. Prikkelend, creatief en doelgroepgericht.

Vertalingen

Of het nu gaat om een vacaturetekst in het Engels, Duits, Frans of Chinees, wij verzorgen vertalingen van en naar elke taal. Snel, professioneel en altijd door native speakers. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

0
specialisten
0
uur gemiddelde levertijd
0
vacatureteksten per maand