Kandidaten overtuigen

met een sterke website

Een werken bij-site is hét platform waar al je wervingsactiviteiten bij elkaar komen. Vacatureteksten natuurlijk, maar ook je employer story, blogs en testimonials van medewerkers, uitgebreide arbeidsvoorwaarden, loopbaanmogelijkheden, sfeervideo’s en informatie over de sollicitatieprocedure. Met een goed ingerichte werken bij-site zet je je werkgeversmerk op de kaart, geef je kandidaten een goed beeld van je organisatie en zijn je vacatures organisch beter vindbaar in Google.

Werknemers in een mooi kantoor

Adviseren, coördineren én schrijven

Een gebruiksvriendelijke site die de juiste mensen aanspreekt en jou als werkgever aantrekkelijk voor het voetlicht brengt, dat is het doel. Tekst speelt daarin een belangrijke rol. Maar wij doen meer. Roestvrij Taal denkt mee over de optimale webstructuur, begeleidt de totstandkoming van je website en schrijft alle teksten.

Vraag direct een offerte aan

Interesse in een aansprekende werken bij-site? Wij gaan graag met je in gesprek. De eerste stap is het in kaart brengen van je wensen en ideeën. Wij luisteren, stellen vragen, denken mee, vertalen alle informatie naar een heldere webstructuur en doen je een voorstel voor de realisatie. Bel 0413 – 24 89 00 of mail naar info@roestvrijtaal.nl.