Maak kennis met ons team

null

Jeannine van Tienen

Tekstschrijver

In het weekend tref je haar vooral – in westernstijl – galopperend op een paard. Maar doordeweeks haalt deze cowgirl in wording haar beste pen van stal. En zo fris en energiek als Jeannine zelf is; zo zijn ook haar vacatureteksten. Lekker vlot, zakelijk waar nodig en creatief waar het kan. Door haar jarenlange ervaring als allround communicatieprofessional heeft ze een brede kijk op communicatie en is ze als geen ander in staat om tekst in het ‘grote geheel’ te zien.

null

Danny van de Burgt

Tekstschrijver

Het gerucht gaat dat Danny in zijn tijd als basisschoolleerkracht maar liefst veertien koppen koffie per dag dronk. Ook het koffiezetapparaat van Roestvrij Taal heeft in de ruim vijf jaar dat Danny bij ons is nog niet stilgestaan. Al die cafeïne is zeker ergens goed voor, want aan Danny’s scherpe en kritische blik ontsnapt niets. Waar hij dat oog voor detail heeft opgedaan? Geen idee. Of zou het te maken hebben met de identieke tweeling die hij thuis heeft rondlopen?

null

Marlon Wissing

Tekstschrijver

Wat je van ver haalt, is goed. Althans, wel in ons geval. Marlon pendelt namelijk dagelijks op en neer tussen het pittoreske Gendt (ja, pak de landkaart er maar eens bij!) en Uden. Waar ze inspiratie opdoet voor haar teksten? In de file op de A50 natuurlijk. Marlon is de jongste van het team en houdt ervan om de boel af en toe lekker op te schudden. Doelgroepdenken zit in haar genen, de vlotte pen lijkt aangeboren. Het resultaat? Verfrissende vacatureteksten en rake oneliners, iedere dag weer.

null

Lotte van Reijen

Redacteur en trafficmedewerker

Bij SIOL in Cuijk kennen ze Lotte allemaal. Als leidster én als betrokken voetbalmoeder die al haar Facebookvrienden wekelijks op de hoogte houdt van de sportieve prestaties van haar jongens. Geen wonder dat zij het organisatietalent is waar Roestvrij Taal op bouwt: intakes plannen, de telefoon opnemen, erop toezien dat we alle deadlines halen en natuurlijk vacatureteksten redigeren. Lotte zit niet graag met lege handen. Waarom we verder zo blij met haar zijn? Lotte is (letterlijk!) altijd goed gemutst.

null

Annelieke van der Linden

Tekstschrijver en eindredacteur

Zouden we festivalbingo spelen, dan was Annelieke de onbetwistbare winnaar. Pinkpop, Rock Werchter, Lowlands, Down The Rabbit Hole; deze stoere muziekliefhebster vinkt ze allemaal af. Alles is goed, zolang er maar snerpende gitaren en snoeiharde drums te horen zijn. Dat krijg je als je de platenkast van je vader plundert. Kijk dus niet gek op als je onze normaal zo rustige tekstschrijver en eindredacteur opeens in de moshpit bij een Metallica-concert spot … Waarom Anneliekes vacatureteksten rocken, vroeg je?

null

Floris Gianotten

Redacteur en accountmanager

Op ons kantoor vol vrouwen bewaakt Floris de balans. Hoewel … hij is zo’n beetje de enige man ter wereld die geen bier lust, doet af en toe dienst als nagellakmodel voor zijn dochter én is verdraaid goed in multitasken. Vacatureteksten redigeren, opdrachten aannemen, planningen maken, collega’s aansturen: Floris schakelt vliegensvlug. En dat is nog niet alles. Relatiebeheer is hem op het lijf geschreven. Voor veel klanten is onze superman daarom het eerste aanspreekpunt.

null

Rachelle Suppers

Tekstschrijver

De Ossenaren onder ons móeten Rachelle wel kennen. Van haar columns in het Brabants Dagblad als stadsgezicht Oss bijvoorbeeld. Of van haar Peter Pan-vertolking in Openluchttheater Hoessenbosch. Toch zien wij haar het liefst in de rol van tekstschrijver. Want ook die kunst verstaat ze maar al te goed. Over welke functie en voor welke doelgroep ze ook schrijft, Rachelle weet pijlsnel tot de essentie van een vacature door te dringen. Een kwestie van inlevingsvermogen, gedegen research en de juiste vragen stellen.

null

Kittie Spierings

Directeur-eigenaar en trainer

Via wat omzwervingen kwam Kittie terecht in Uden, waar ze eerst Roestvrij Taal en later zichzelf vestigde. Inmiddels is ze verknocht aan de plaats. En Uden aan haar! Als import-Udense derde worden bij ‘t Groowt Újes Dictee; dan laten ze je niet meer gaan. Maar ja, Kittie heeft dan ook een haarfijn taalgevoel. En een neus voor kwaliteit. Haar motto: we doen het goed of we doen het niet. Kittie zet de lijnen uit, maar is ook van de inhoud. Trouwens, ook buiten kantoor zoekt ze graag de diepte op. Maar dan met een fles perslucht op haar rug.

Werken bij ons

Wij zoeken versterking!