Maak kennis met ons team

null

Tjerry van Schijndel

Tekstschrijver

‘Als’ telt niet. Dat is de lijfspreuk van Tjerry. Dan weet je dat. Hij gelooft in doen, met passie! En met plezier op de weg naar je doel. Zo boek je rake en aansprekende resultaten. Dat zie je terug in zijn vacatureteksten en tijdens zijn hardloopcarrière. Wijsheid die hij ontwikkelde als redacteur in de uitgeverswereld en manager in diverse branches. En die hij gebruikt in zijn coachende rol bij Roestvrij Taal. Nog een tip van Tjerry: blijf dromen. Dromen die je nodig hebt om je grenzen te verleggen. Wij kijken dan ook uit naar zijn foto’s op de top van de Mont Blanc.

null

Jay Plaat

Tekstschrijver

Volgens Jay is taal zo gevarieerd dat je voor elk probleem een eindeloze reeks oplossingen hebt. En daarvan is er maar een de beste. Die vinden, dat vraagt veel van je creatieve vermogen. Maar dat is dan ook de uitdaging die het schrijven zo mooi maakt. Jaymig, wat een prachtige filosofie! Met die wijsheid in gedachte vertaalt hij elke vacature naar een wervende tekst. Met een toon die past bij de opdrachtgever en die de juiste lezer raakt. Soms vindingrijk in woorden. En vooral speels waar het kan.

null

Juul Hendriks

Tekstschrijver

Gezellig een hapje eten en een drankje doen, en dan op fijne muziek een dansje wagen. Zo ziet het ideale weekend van Juul eruit. En zo losjes als ze zelf swingt, zo heerlijk dansen haar vacatureteksten. Aantrekkelijk voor de doelgroep, in begrijpelijke taal en natuurlijk voorzien van de juiste pullfactoren. Want in een vorige carrière was Juul het aanspreekpunt voor menig werkzoekende in Noordoost-Brabant. Nu zorgt ze als schrijver voor hits met kwaliteit.

null

Stefan Hultermans

Tekstschrijver

Ruud Gullit, Romário, Luc Nilis … Stefan heeft al zo lang een seizoenkaart van PSV dat hij al deze legendes in levenden lijve heeft gezien. Maar hij kijkt niet alleen graag naar sport. Zelf werkt hij zich ook een paar keer per week in het zweet. Een kwart triatlon loopt, zwemt en fietst zich namelijk niet vanzelf. Klimmen? Ook daar draait de man met de zwoelste telefoonstem van het noordelijk halfrond zijn hand niet voor om. De slingerende routes zijn niet zelden de inspiratiebron voor de gedachtekronkels van onze SEO-woordkunstenaar. Daarmee schrijft hij vacatureteksten die net zo vitaal en sprankelend zijn als hijzelf.

null

Annelieke van der Linden

Tekstschrijver en eindredacteur

Zouden we festivalbingo spelen, dan was Annelieke de onbetwistbare winnaar. Pinkpop, Rock Werchter, Lowlands, Down The Rabbit Hole; deze stoere muziekliefhebster vinkt ze allemaal af. Alles is goed, zolang er maar snerpende gitaren en snoeiharde drums te horen zijn. Dat krijg je als je de platenkast van je vader plundert. Kijk dus niet gek op als je onze normaal zo rustige tekstschrijver en eindredacteur opeens in de moshpit bij een Metallica-concert spot … Waarom Anneliekes vacatureteksten rocken, vroeg je?

null

Rachelle Suppers

Tekstschrijver

De Ossenaren onder ons móeten Rachelle wel kennen. Van haar columns in het Brabants Dagblad als stadsgezicht Oss bijvoorbeeld. Of van haar Peter Pan-vertolking in Openluchttheater Hoessenbosch. Toch zien wij haar het liefst in de rol van tekstschrijver. Want ook die kunst verstaat ze maar al te goed. Over welke functie en voor welke doelgroep ze ook schrijft, Rachelle weet pijlsnel tot de essentie van een vacature door te dringen. Een kwestie van inlevingsvermogen, gedegen research en de juiste vragen stellen.

null

Jeannine van Tienen

Tekstschrijver

Ga je met Jeannine aan de wandel, dan ben je gauw een uurtje of zeven, acht op pad. Dat doet ze het liefst in de heuvels van Zuid-Limburg of omringd door de pieken van de Dolomieten. Buiten, in de bossen en de velden, tussen concerten van vogels, vervliegen de deadlines voor even. Maar als ze schrijft, dan ratelt het. Volgens sommigen typt ze rapper dan de snelheid van het licht. Daarbij past ze zich aan je wensen aan. Vlot en grappig als het mag, maar zakelijk als dat de opdracht is. Zodat jij met jouw vacaturetekst je ideale kandidaat aantrekt.

null

Danny van de Burgt

Tekstschrijver

Het gerucht gaat dat Danny in zijn tijd als basisschoolleerkracht maar liefst veertien koppen koffie per dag dronk. Ook het koffiezetapparaat van Roestvrij Taal heeft in de ruim vijf jaar dat Danny bij ons is nog niet stilgestaan. Al die cafeïne is zeker ergens goed voor, want aan Danny’s scherpe en kritische blik ontsnapt niets. Waar hij dat oog voor detail heeft opgedaan? Geen idee. Of zou het te maken hebben met de identieke tweeling die hij thuis heeft rondlopen?

null

Marlon Wissing

Tekstschrijver

Doelgroepdenken. Bij Marlon zit het in de genen. Dat talent gebruikt ze volop als ze voor de meest uiteenlopende vacatureteksten haar vlotte pen de vrije loop laat. Waarschijnlijk hebben al die inkijkjes bij verschillende bedrijven haar interesse in onbekende plekken aangewakkerd. Want voor stedentrips kiest ze bestemmingen als Bilbao, Tallinn, Tbilisi of Bled. En misschien neemt ze ons nog eens mee naar haar zelfgecreëerde wereld. Als ze tenminste ooit nog eens werk maakt van dat Harry Potterachtige boek.

null

Lotte van Reijen

Redacteur en trafficmedewerker

Bij SIOL in Cuijk kennen ze Lotte allemaal. Als bestuurslid én als betrokken voetbalmoeder die al haar Facebookvrienden wekelijks op de hoogte houdt van de sportieve prestaties van haar jongens. Geen wonder dat zij het organisatietalent is waar Roestvrij Taal op bouwt: intakes plannen, de telefoon opnemen, erop toezien dat we alle deadlines halen en natuurlijk vacatureteksten redigeren. Lotte zit niet graag met lege handen. Waarom we verder zo blij met haar zijn? Lotte is (letterlijk!) altijd goed gemutst.

null

Floris Gianotten

Redacteur en accountmanager

Op ons kantoor vol vrouwen bewaakt Floris de balans. Hoewel … hij is zo’n beetje de enige man ter wereld die geen bier lust, doet af en toe dienst als nagellakmodel voor zijn dochter én is verdraaid goed in multitasken. Vacatureteksten redigeren, opdrachten aannemen, planningen maken, collega’s aansturen: Floris schakelt vliegensvlug. En dat is nog niet alles. Relatiebeheer is hem op het lijf geschreven. Voor veel klanten is onze superman daarom het eerste aanspreekpunt.

null

Kittie Spierings

Directeur-eigenaar en trainer

Via wat omzwervingen kwam Kittie terecht in Uden, waar ze eerst Roestvrij Taal en later zichzelf vestigde. Inmiddels is ze verknocht aan de plaats. En Uden aan haar! Als import-Udense derde worden bij ‘t Groowt Újes Dictee; dan laten ze je niet meer gaan. Maar ja, Kittie heeft dan ook een haarfijn taalgevoel. En een neus voor kwaliteit. Haar motto: we doen het goed of we doen het niet. Kittie zet de lijnen uit, maar is ook van de inhoud. Trouwens, ook buiten kantoor zoekt ze graag de diepte op. Maar dan met een fles perslucht op haar rug.

Werken bij ons

Wij zoeken versterking!