Training

Wervende vacatureteksten schrijven

Een vacaturetekst is de eerste kennismaking van potentiële medewerkers met jouw organisatie. En dus wil je indruk maken. De juiste snaar raken bij jouw ideale kandidaat. De baan verkopen. En het allerbelangrijkste: de ideale kandidaat verleiden om te solliciteren. Maar hoe doe je dat? Op welke manier spreek je de juiste kandidaten aan? En hoe zorg je voor een goede online vindbaarheid?

Dit alles (en meer!) leer je tijdens deze training. Je ontdekt wat een sterke vacaturetekst kenmerkt en krijgt handvatten om doeltreffende, aansprekende en originele vacatureteksten te schrijven. Onder begeleiding van een ervaren trainer en vacaturetekstschrijver ga je aan de slag met je eigen teksten. Je krijgt handige tips die je direct kunt toepassen.

vergadering

Incompanytraining

Training op maat voor jouw organisatie

Van een training vacatureteksten schrijven voor recruiters, tot een workshop creatief schrijven voor de HR-afdeling. Een incompanytraining is het antwoord op elke opleidingsvraag.

Op basis van jouw wensen ontwikkelen wij een training op maat. Helemaal afgestemd op jouw organisatie en leerdoelen. Interactief en boeiend, mede dankzij voorbeelden uit  de dagelijkse praktijk.

Training employer branding en arbeidsmarktcommunicatie (1 dag)

Aan de slag met een sterk werkgeversmerk!

De juiste medewerkers aantrekken: het is voor veel organisaties dé uitdaging van dit moment. De tijden waarin een eenvoudige advertentie plaatsen voldoende was, liggen definitief achter ons. De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. En dat niet alleen: de medewerkers van nu kiezen een werkgever steeds vaker met het hart, en niet met het hoofd.

‘Organisaties met een sterk werkgeversmerk krijgen twee keer zo veel sollicitaties als andere werkgevers’

Employer branding, het bouwen van een sterk werkgeversmerk, is hét arbeidsmarktthema van 2020. Wat heb jij medewerkers te bieden? Waar zit je onderscheidend vermogen? Tijdens deze eendaagse training leer je niet alleen de basisbeginselen van employer branding, je gaat ook aan de slag met jouw employee value proposition (EVP), jouw belofte in termen van werknemerswaarde. Vervolgens maken we de vertaalslag naar arbeidsmarktcommunicatie. Je krijgt inspiratie, tips en handvatten aangereikt van twee ervaren trainers.

Online training:

Wervende vacatureteksten schrijven

Het is alom bekend: aansprekende en onderscheidende vacatureteksten zorgen voor een snellere en kwalitatief betere werving. Maar hoe schrijf je een wervende vacaturetekst? Op welke manier spreek je de juiste kandidaten aan? En hoe zorg je voor een goede online vindbaarheid?

Dit (en meer!) leer je tijdens deze online training. Je ontdekt wat een sterke vacaturetekst kenmerkt en krijgt handvatten om doeltreffende, aansprekende en originele vacatureteksten te schrijven. Onder begeleiding van een ervaren trainer ga je aan de slag met je eigen teksten. Je krijgt handige tips die je direct kunt toepassen.

video