Training

Wervende vacatureteksten schrijven

Een vacaturetekst is de eerste kennismaking van potentiële medewerkers met jouw organisatie. En dus wil je indruk maken. De juiste snaar raken bij jouw ideale kandidaat. De baan verkopen. En het allerbelangrijkste: de ideale kandidaat verleiden om te solliciteren. Maar hoe doe je dat? Op welke manier spreek je de juiste kandidaten aan? En hoe zorg je voor een goede online vindbaarheid?

Dit alles (en meer!) leer je tijdens deze training. Je ontdekt wat een sterke vacaturetekst kenmerkt en krijgt handvatten om doeltreffende, aansprekende en originele vacatureteksten te schrijven. Onder begeleiding van een ervaren trainer en vacaturetekstschrijver ga je aan de slag met je eigen teksten. Je krijgt handige tips die je direct kunt toepassen.

vergadering

Incompanytraining

Training op maat voor jouw organisatie

Van een training vacatureteksten schrijven voor recruiters, tot een workshop creatief schrijven voor de HR-afdeling. Een incompanytraining is het antwoord op elke opleidingsvraag.

Op basis van jouw wensen ontwikkelen wij een training op maat. Helemaal afgestemd op jouw organisatie en leerdoelen. Interactief en boeiend, mede dankzij voorbeelden uit  de dagelijkse praktijk.

Online training:

Wervende vacatureteksten schrijven

Het is alom bekend: aansprekende en onderscheidende vacatureteksten zorgen voor een snellere en kwalitatief betere werving. Maar hoe schrijf je een wervende vacaturetekst? Op welke manier spreek je de juiste kandidaten aan? En hoe zorg je voor een goede online vindbaarheid?

Dit (en meer!) leer je tijdens deze online training. Je ontdekt wat een sterke vacaturetekst kenmerkt en krijgt handvatten om doeltreffende, aansprekende en originele vacatureteksten te schrijven. Onder begeleiding van een ervaren trainer ga je aan de slag met je eigen teksten. Je krijgt handige tips die je direct kunt toepassen.

video