Wij helpen je op weg

met advies en inspiratie

Zelf effectieve vacatureteksten schrijven? Dat kunnen wij alleen maar toejuichen. En we helpen je natuurlijk met tips, inspiratie en advies op maat. Onze specialisten weten waar ze over praten. Al meer dan tienduizend vacatureteksten vloeiden er in de loop der jaren uit ons toetsenbord.

Een goed vacatureformat is het halve werk. Laat ons er een voor je ontwikkelen. Hierdoor kun je al je vacatures gemakkelijk en snel opstellen in een eenduidige stijl. Over stijl gesproken: de juiste tone of voice kiezen en vastleggen hoef je maar één keer te doen. Als je het tenminste goed aanpakt. Ook hierover praten we je bij. Net zoals over SEO, de opbouw van een vacaturetekst, het kiezen van een goede functietitel en … waarover eigenlijk niet? Bel ons gerust en samen met jou leggen we het fundament voor vacatureteksten die werken.

Bespreking enthousiaste mensen
Advies over vacaturetekst geven

Praktische tips

bij jobmarketing en arbeidsmarktcommunicatie

Welke wervingskanalen zet ik in? Wat is mijn employer value proposition? Testimonials van medewerkers, hoe pak ik dat aan? Hoe verspreid ik mijn vacaturetekst via LinkedIn en Facebook? En zo zijn er nog veel meer vragen waar je je het hoofd over kunt breken. Roestvrij Taal geeft je praktische handvatten, zodat je de zoektocht naar je nieuwe collega snel en effectief kunt starten. Hiervoor werken wij samen met een netwerk van jobmarketeers.

Wist je trouwens dat we ook (incompany)trainingen geven in het schrijven van vacatureteksten? Schrijf je direct in.