Talent verleiden

was nog nooit zo belangrijk

Bijna in iedere branche ligt het werk voor het oprapen. De war on talent is in alle hevigheid losgebarsten en goede mensen zijn schaarser dan ooit. Hoe zorg je ervoor dat die ene kandidaat – want die is er wel degelijk! – zijn oog op jou laat vallen? Inderdaad: met een pakkende vacaturetekst.

Medewerkers werven

Nog 3 redenen

om aandacht te besteden aan je vacaturetekst

Een streepje voor

Goede mensen kunnen overal terecht. Des te belangrijker is het om op een positieve manier op te vallen en direct de juiste snaar te raken. Met een goede vacaturetekst onderscheid je je van de concurrent.

Employer brand

Je bouwt aan je employer brand; een vacaturetekst is vaak de eerste kennismaking van de kandidaat met je organisatie. Want mensen kiezen niet alleen hun baan bewust, ook hun werkgever.

Preselectie

Een goede vacaturetekst doet de preselectie. Zo voorkom je een mismatch doordat verwachtingen niet aansluiten bij de realiteit en verlies jij geen tijd met het afwijzen van ongeschikte sollicitanten.

Jouw vacaturetekst

is bij ons in goede handen

Een vacaturetekst die goed vindbaar is, de juiste doelgroep aanspreekt en de kandidaat aanspoort tot een druk op de sollicitatiebutton. Makkelijker gezegd dan geschreven, nietwaar? Laat je vacaturetekst daarom (her)schrijven door ons. De voordelen zetten we graag voor je op een rij:

  • Snelle levering: ons team van gespecialiseerde tekstschrijvers gaat binnen 24 uur voor je aan de slag.
  • Kennis van de nieuwste HR- en wervingsinzichten en wet- en regelgeving.
  • Veel verstand van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online vindbaarheid.
  • Ervaring in tal van branches, waaronder IT, overheid, bouw, zorg, techniek en zakelijke dienstverlening.
  • Vacatureteksten in lijn met de sfeer en tone of voice van jouw organisatie.